St.Nektarios
OECUMENISCH PATRIARCHAAT KONSTANTINOPEL AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG
ORTHODOXE KERK HEILIGE NEKTARIOS
EINDHOVEN
Nederlands
Laatste preek
BEREIKBAARHEID

Contact

Adres: Hoogstraat 301a
5654NB Eindhoven
IBAN: NL60 INGB 0005914873
ORTHODOXE KERK EINDHOVEN

Clerus

Naam Tel E-mail
Aartspriester Josef Moes - rector +31-6-25061020 (GSM) vr.josef@hotmail.com

Komende met de auto uit het zuiden

Snelweg : E 34 – A67 Antwerpen – Eindhoven – Venlo. Neem uitrit: Nr. 32 A2 - Airport - Tilburg Neem, zodra je op de A2 bent de éérste uitrit, eveneens nr.32, opgelet dit is reeds na ongeveer 1 Km. en neem beneden aan de uitrit rechts, richting Veldhoven Zuid. Tel vanaf nu de verkeerslichten, het eerste is beneden aan de uitrit. Blijf deze weg volgen tot aan het 5e verkeerslichten en neem daar rechts, en na 20 meter neem je links, dit is de Blaarthemseweg. Volg deze weg hij gaat vanzelf over in de Hoogstraat. Ongeveer 50 meter vóór de grote Katholieke H. Lambertuskerk is de oprit naar onze Parochie.

Komende met de auto uit het noorden

Utrecht Rotterdam Amsterdam enz. Neem voor Eindhoven de randweg A2 richting Maastricht Antwerpen Let op neem uitrit nr. 32 Veldhoven Zuid en Ziekenhuis. Neem beneden aan de uitrit richting rechts Eindhoven (door onder de A2 door te rijden) Na ongeveer twee a drie Km ziet u aan uw linker kant op de middenberm een metalen kunstwerk. Aan de eerstvolgende stoplichten gaat u rechts af, en na 20 meter links af, blijf die straat rechtdoor volgen en na 500 m komt u in de Hoogstraat. Daar op 301a is de orthodoxe Kerk.

Komende vanaf het Station Eindhoven te voet

Ongeveer ½ uur lopen. Uitgang voorkant station nemen,die uitgeeft op het Centrum. Ga naar rechts naar het Septemberplein ( Magazijn C & A en Bijenkorf ) Aan het einde van het plein links de Emmasingel nemen. (Gebouw De Witte Dame) aan uw rechter kant. U komt bij een hoog flatgebouw, ga daar 30 m naar links, steek aan de stoplichten de straat over en neem daar de Kleine Bergstraat. (Winkelstraatje) Na de tweede stoplichten loopt de Kleine Bergstraat over in de Hoogstraat. Nu volgt een lang stuk weg tot aan een grote Katholieke Kerk. Neem 30 meter verder links de oprit tot 301a dat is de toegang tot een klooster. De ingang van de Orthodoxe kerk is aan de rechter zijkant van dit gebouw.

Komende vanaf het Station Eindhoven met het openbaar vervoer

Neem aan het busstation bus 19 die naar het Maxima Ziekenhuis en Veldhoven gaat. Stap uit bij de Sibelius halte. Loop enkele meters terug en neem links de Tartinistraat die uitkomt bij het Frans Lehaarplein. Steek dit plein over en neem rechts de hoogstraat. Na 100m neemt aan uw rechter kant de oprit naar het klooster nr. 301a. Aan de rechterzijkant van dit gebouw is de ingang van de Orthodoxe Kerk.

Kadilo